CAMERE ESCAPE ROOM

descoperă universul jocurilor de evadare

The Nuclear Spring

Un grup de cercetatori primesc cadou excursia vieții lor la o bază secretă a guvernului SUA unde urmează să îl întâlnească pe profesorul Tinus Lorvalds pentru un scurt schimb de experiență. Dar o dată ajunși la fața locului, legați la ochi și fără nici o idee unde se află, gazda îi lasă singuri în biroul lui pentru câteva momente. Deodată un accident misterios se întâmplă și lucrurile încep să devină foarte ciudate. Înainte să realizați ce se întâmplă, clădirea intră în blocare totală și deveniți captivi pe cont propriu și cu un termen stresant în minte: 60 de minute până la autodistrugerea întregii baze!

Din fericire, clădirea oferă un plan secret de evacuare și treaba voastră este să găsiti o cale printre obstacole și să ieșiți înainte să fie prea tarziu! Crezi că ai ce trebuie pentru a rezolva misterul și vei reusi să te eliberezi înainte ca baza să devină una cu pământul cu tine înăuntru?

Soarta este în mâinile tale! Joacă-ți cărtile corect și se poate să ai o șansă!
VINO ȘI DESCOPERĂ ACUM CEL MAI NOU ESCAPE ROOM DIN BUCUREȘTI!

Jocul conține o mulțime de sisteme automatizate integrate într-un decor realist

Mecanismele electronice din cameră te trimit direct în poveste și atmosfera jocului este completată de muzică, lumini și efecte speciale